Gastronomie – restaurant

Restaurant și terase

 

Cu o capacitate de max. 80 locuri în salonul interior cu aer condiționat și până la 60 – 80 locuri pe cele 2 terase de vară (terasă acoperită în zona de fațadă și terasă cu umbrele în zona cu panoramă spectaculoasă asupra Dealului de Sare), restaurantul ALTUS*** este cea mai nouă și mai corespunzător echipată unitate de alimentaţie din stațiunea Praid, fiind capabilă să deservească atât clienţii proprii ai hotelului cât şi turişti/ călători aflați în tranzit prin regiune. În sprijinul acestei invitaţii vine atât bucătăria utilată cu mijloace moderne din domeniu, meniul variat, bogat în specialităţi culinare locale şi internaţionale, cât și personalul de deservire, care prin amabilitate şi eficienţă sperăm să devină expresia vie a ospitalităţii specifice acestei zone.

Evenimente “family”


Puteti opta pentru sala de evenimente Altus pentru orice ocazie importantă din viața Dumneavoastră. Cu experiență în organizarea de mese festive, constitue locația ideală pentru nunți (cu nr. redus de participanți), botezuri, aniversări, petreceri sau alte evenimente private, avand o capacitate de pana la 80 de invitați. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru organizarea celor mai importante petreceri cu diverse ocazii, care începând cu 2017 pot fi găzduite în sala noastră de evenimente/ conferințe situată deasupra restaurantului, cu terasă proprie: nuntă, botez, aniversare, etc.

Catering

Pentru toate evenimentele meniurile sunt concepute de comun accord cu reprezentanții clientului și pot fi asigurate și în regim catering de bucătăria restaurantului Altus. Așadar putem furniza servicii de catering și pentru evenimente organizate în alte locații din apropiere, la alegerea clientului. Dispunem de logistica necesară pentru evenimente cu până la 400 de persoane. Meniurile pot fi adaptate în funcție de doleanțele clienților, specificul evenimentului și bugetul disponibil.

Lista de meniu

Lista de meniu Lista de băuturi