Oferte speciale

REVELION 2024 (pachet 4 NOPȚI cu mese incluse) la ALTUS*** SPA Praid (29 dec. – 02 ian.)

TARIF PACHET (4 nopți cu mese incluse – inclusiv mese festive – și acces la SPA):

PERIOADA RECOMANDATĂ (poate fi adaptată la cerere)! 29.12.2023 – 02.01.2024
Loc în cameră (min. 2/ max. 3 persoane în cameră) 2790 RON/ pers./ 4 nopți
Regim SINGLE (1 persoană SINGURĂ în cameră) 4190 RON/ pers./ 4 nopți
Prelungire 1 noapte în DUBLĂ (caz. cu MD + masă inclusă) + 490 RON/ pers./ noapte

*Reducere copii 4-12 ani: 50% (cu min. 2 ad. în cam./ apt, pe pat individual, cu 1/2 sumă alocată la masă)
*GRATUITATE pt. copii sub 4 ani (fără pat suplimentar, fără fisă cont la masă, cu min. 2 ad. în cam/ apt)

PACHETUL DE 4 NOPŢI (cu acces la SPA, fisă cont, mese festive și programe incluse) cuprinde:

 • CAZARE cu MIC DEJUN 4 nopţi la Hotel ALTUS*** Praid, perioada 29(30) dec. – 02(03) ian.
 • Supliment MASĂ (fișă cont) = card valoric de consumație în valoare de 100,00 RON/ adult/ zi x 4 zile în restaurantul propriu al hotelului, în regim “a la carte” (la alegere din lista de meniu)
 • ACCES liber (cf. orarului de funcționare) la utilitățile centrului SPA (bazine cu apă sărată/ apă dulce, jacuzzi, saune uscată/ umedă, bazin pt. copii), exceptând masajul (cost suplimentar)
 • Masă tradițională 30 dec., cu foc de tabără, purcel la proțap, muzicanți (lăutari)
 • Masă festivă de Revelion 31 dec. cu meniu complet, petrecere cu formație, alte surprize

Totodată vă recomandăm vizite la alte obiective/ atracții din regiune:

 • SALINA PRAID – cel mai puternic “magnet”al regiunii, obiectiv turistic îmbogățit an de an cu noi atracții: Capelă ecumenică subterană, Muzeu al mineritului, Galerie de artă (picturi și sculpturi în sare), expoziții foto, cramă subterană, punct belvedere, Parc de aventură subteran, parc de jocuri
 • REZERVAȚIILE NATURALE: Canionul de Sare Praid, Dealul Melcului și Tinovul Fântâna Brazilor Corund
 • comuna Corund – celebru centru de ceramică şi artizanat, Sovata + Pasul Bucin – pârtii de săniuș și schi, posibilități de plimbări cu sania trasă de cai și închiriere snowmobile, excursii tematice, etc.
 • Parcul tematic Mini-Transylvania și Galeria Porților Secuiești din Băile Seiche – lângă Odorheiu Secuiesc

¬

Oferta specială 3+1 GRATIS la ALTUS*** SPA Praid 03 – 14.12.2023 (locuri LIMITATE!)

În limita locurilor alocate, plătești 3 NOPȚI (cu mic dejun și SPA) ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII, mai primești o a 4-a NOAPTE GRATUITĂ* (dum. – joi):
Ofertă valabilă ÎN AFARA WEEKENDURILOR (vin., sâmb.)! 03 – 14.12.2023
Regim SGL (1 persoană SINGURĂ în cameră) 1185 RON/ pers./ 4 nopți
Loc în cameră (min. 2/ max. 3 persoane în cameră) 750 RON/ pers./ 4 nopți
Loc în apartament (min. 2/ max. 4 pers. în apartament) 870 RON/ pers./ 4 nopți

*Reducere copii 4-12 ani: 50% (cu min. 2 adulți în cameră/ apartament)
*GRATUITATE pt. copii sub 4 ani (fără pat suplimentar, cu min. 2 ad. în cam/ apt)

*Oferta este valabilă FĂRĂ a se cumula cu alte reduceri/ promoții, în limita locurilor alocate (funcție de disponibilități/ grad de ocupare), în perioada 03 – 14.12.2023, exceptând perioadele de weekend (nopțile de vineri, sâmbătă).
Pachetul este calculat/ persoană și include 4 NOPTI de CAZARE cu MIC DEJUN și ACCES la SPA (3 nopți contra-cost + 1 noapte GRATIS). Incluse: mic dejun bufet (zilnic intre orele 08:00 – 10:00), frigider, telefon și cablu TV-LED în cameră, acces Wi-Fi, climatizare/ încălzire (când se impune!), acces nelimitat pe durata șederii la zona SPA cf. orarului de funcționare = piscină cu apă dulce și bazin de relaxare cu apă sărată, bazin pt. copii, jacuzzi, saune (umedă și uscată), cât permite starea vremii zonă exterioară de plajă, sezlonguri (în limita disponibilităților), loc de parcare, TVA, taxa de stațiune.

¬

PRAID – destinație LA DISPOZIȚIA pers. cu dizabilități (GRATUIT la invaliditate GRADUL I)

Pentru cele mai multe persoane cu dizabilități este dificil să aleagă o destinație de vacanță, din cauza multitudinii de factori și necunoscute care le îngreunează decizia și le limitează posibilitățile.

Noi, ALTUS*** Hotel & SPA din PRAID, Harghita încercăm, în perioada 03 – 14.12.2023 (funcție de disponibilități și în limita locurilor alocate = MAX. 1 client/ săptămână!) să venim în întâmpinarea acestor nevoi acordând GRATUITATE la serviciile de CAZARE (cu MICUL DEJUN și ACCESUL la SPA incluse) persoanelor certificate cu handicap grav (invaliditate GRADUL I)!

Spaţiile puse la dispoziție sunt curate, sigure, igienizate, confortabile şi ne vom da interesul (în măsura posibilităților) pentru a asigura/ adapta condițiile în vederea realizării celor mai importante activităţi prevăzute în orarul zilnic, în concordanţă cu nevoile beneficiarilor.

ALTUS*** Hotel & SPA Praid pune la dispoziție o cameră amenajată și echipată pentru persoanele cu dizabilități locomotorii; asigurăm accesul persoanelor în scaun cu rotile prin intermediul rampei de acces la spațiul de cazare (parter), de asemenea facilităm accesul în restaurantul hotelului (parter) și în centrul SPA (demisol, acces prin exterior).

Și alte persoane cu dizabilități (altele decât cele locomotorii) pot beneficia de activități de recuperare/ recreative în cadrul hotelului (masaj, bazin cu apă sărată, piscină, saune, jacuzzi, în sezonul cald piscină supraterană cu zonă de plajă) sau activități sportive/ de creație în afara complexului (cum ar fi atelierele interactive din Corund și gimnastică cu instructor în Salina Praid).

Pentru deplasarea către Salina Praid (în cazul lipsei unui vehicul), majoritatea traseului beneficiază de trotuare accesibilizate, iar LA CERERE (în baza unui certificat medical care atestă calitatea beneficiarului), Salina Praid asigură activităţi de transport special pentru persoanele cu handicap locomotor.

ATENTIE!

 • Persoanele cu dizabilități trebuie să facă dovada gradului de invaliditate pt. a putea benefia de servicii GRATUITE (funcție de disponibilități și în limita locurilor alocate). NU ne asumăm disponibilități la cazare fără rezervare anticipată/ confirmată și nici prestarea unor eventualele servicii speciale, ce nu pot fi asigurate decât la cerere!
 • Gratuitatea NU se adresează/ NU se aplică însoțitorilor beneficiarilor (celor care asistă/ însoțesc persoanele cu dizabilități, cu handicap grav/ invaliditate gradul I)

¬

ESCAPADĂ de IARNĂ cu DEMIPENSIUNE 03 – 14 dec. 2023 (camere FĂRĂ balcon!)

MINI-VACANȚĂ de 3 ZILE în CUPLU (pt. 2 persoane), cu DEMIPENSIUNE și ACCES la SPA incluse!

Dacă ai nevoie de o pauză, de un moment de respiro ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII (de duminică până joi inclusiv, funcție de disponibilități și ÎN LIMITA CAMERELOR ALOCATE!), între 03 – 14 dec. 2023 (FĂRĂ weekenduri/ mini-vacanțe/ sărbători/ evenimente!) alege-ți 3 ZILE pentru a-ți reîncărca bateriile la ALTUS*** Hotel & SPA din Praid, alături de partener(ă) respirând aerul sărat de la poalele Munților Gurghiului, savurând bucatele alese ale bucătăriei ardelenești-secuiești și răsfățându-te în zona SPA a hotelului!
Ce aveți inclus? 3 NOPȚI cu DEMIPENSIUNE și ACCES la zona SPA (cu excepția masajului = cost suplimentar)!

Escapadă de iarnă la ALTUS*** Hotel & SPA 03 – 14 decembrie 2023
Pachet 2 PERSOANE (cu DEMIPENSIUNE și SPA) 1.500 RON/ cameră/ 3 nopți

Pachetul este conceput pentru 2 (două) persoane și include:
– 3 nopti de CAZARE cu MIC DEJUN inclus (în cameră dublă = 2 locuri, FĂRĂ BALCON = etaj II/ mansardă)
– supliment DEMIPENSIUNE (1 masă principală = PRÂNZ sau CINĂ în valoare totală de 120,00 RON/ cameră pt. 2 pers./ zi x 3 zile, sub formă de card valoric – fisă cont, sumă consumabilă “a la carte”, la alegere din lista de meniu)
– ACCES la zona SPA (piscină interioară cu apă dulce, bazin de relaxare cu apă sărată, jacuzzi, saune = umedă + uscată)
– camere cu încălzire/ climatizare (când se impune!), frigider, telefon, uscator de păr, cablu TV-LED, acces Wi-Fi, loc de parcare, TVA, taxa de stațiune.

*oferta se aplică FUNCȚIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR ALOCATE și NU se cumulează cu alte reduceri/ promoții, în perioada 05 – 29.11.2023 (3 nopți EXCEPTÂND weekendurile – nopțile de vineri și sâmbătă – și sărbătorile!)

Ce aveți de văzut, cum vă petreceți timpul liber?

– obiective/ atracții locale: Salina Praid, drumeții la Canionul de Sare și la ruinele Cetății Rapsonné, vizită la Căsuța Răsturnată, Casa Fluturilor Tropicali, partide de mini-golf (cu rezervare) la Centrul Minigolf Praid, ședințe de masaj (cu programare) la SPA-ul hotelului
– excursii în regiune: Sovata (Lacul Ursu și multe alte lacuri sărate, Lacul Tineretului, Muntele de Sare, Turnul Belvedere), Corund (ceramică-artizanat, ateliere experimentale, Muzeul de aragonit, Dealul Melcului, Tinovul Fântâna Brazilor), Pasul Bucin (izvorul Târnavei Mici, pârtii de schi și săniuș), Lupeni (Statuia Inima lui Iisus de pe Dealul Gordon), Băile Seiche (Parcul tematic Mini-Transylvania, Insect-Park, Galeria Porților Secuiești, Muzeul apelor minerale), Lacul Bezid și Muzeul pălăriilor de paie din Crișeni, Câmpu Cetății (păstrăvărie și han pescăresc)

Ce ai de făcut? Relaxează-te, învie romantismul dintre tine și jumătatea ta, scapă de agitația și stresul cotidian!