Oferte speciale

Ofertă specială 3+1 GRATIS la ALTUS*** Hotel & SPA Praid 07 – 25.07.2024 (FĂRĂ weekenduri!)

În limita locurilor alocate, în perioada 07 – 25.07.2024, plătești 3 NOPȚI (cu mic dejun și acces la SPA) ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII (între duminică – miercuri inclusiv), mai primești o a 4-a NOAPTE GRATUITĂ*:
07 – 25.07.2024 ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII (dum. – joi)! FĂRĂ BALCON! CU BALCON!
Regim SGL (1 persoană SINGURĂ în cameră) 1380 RON/ pers./ 4 nopți    1470 RON/ pers./ 4 nopțI
Loc în cameră (min. 2/ max. 3 persoane în cameră) 990 RON/ pers./ 4 nopți    1050 RON/ pers./ 4 nopți
Loc în apartament (min. 2/ max. 4 pers. în apartament) 1155 RON/ pers./ 4 nopți    1200 RON/ pers./ 4 nopți

*Reducere copii 4-12 ani: 50% (cu min. 2 adulți în cameră/ apartament)
*GRATUITATE pt. copii sub 4 ani (fără pat suplimentar, cu min. 2 ad. în cam/ apt)

*Oferta este valabilă FĂRĂ a se cumula cu alte reduceri/ promoții, în limita locurilor alocate (funcție de disponibilități/ grad de ocupare), ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII (oricare 4 nopți între duminică – joi inclusiv) în perioada 07 – 25.07.2024 (FĂRĂ WEEKEND = nopțile de VINERI și SÂMBĂTĂ neincluse!).
Pachetul este calculat/ persoană și include 4 NOPTI de CAZARE cu MIC DEJUN și ACCES la SPA (3 nopți contra-cost + 1 noapte GRATIS). Incluse: mic dejun bufet (zilnic intre orele 08:00 – 10:00), frigider, telefon și cablu TV-LED în cameră, acces Wi-Fi, climatizare/ A.C. (când se impune!), acces nelimitat pe durata șederii la zona SPA cf. orarului de funcționare = piscină cu apă dulce și bazin de relaxare cu apă sărată, bazin pt. copii, jacuzzi, saune (umedă și uscată), piscină exterioară supraterană cu zonă de plajă, sezlonguri (în limita disponibilităților), loc de parcare, TVA, taxa de stațiune. NEINCLUSE: pranz/ cina (cost suplimentar „a la carte”), masaj (cost suplimentar, cu programare la recepție).

¬

ESCAPADĂ de VARĂ cu DEMIPENSIUNE 07 – 25.07.2024 (camere FĂRĂ balcon!)

MINI-VACANȚĂ de 4 ZILE (3 NOPȚI) în CUPLU (pt. 2 persoane), cu DEMIPENSIUNE și ACCES la SPA incluse!

Dacă ai nevoie de o pauză, de un moment de respiro ÎN CURSUL SĂPTĂMÂNII (de duminică până joi inclusiv, funcție de disponibilități și ÎN LIMITA CAMERELOR ALOCATE!), între 07 – 25 iulie 2024 (FĂRĂ weekenduri/ mini-vacanțe/ sărbători/ evenimente!) alege-ți 4 ZILE (3 NOPTI!) pentru a-ți reîncărca bateriile la ALTUS*** Hotel & SPA din Praid, alături de partener(ă) respirând aerul sărat de la poalele Munților Gurghiului, savurând bucatele alese ale bucătăriei ardelenești-secuiești și răsfățându-te în zona SPA a hotelului!
Ce aveți inclus? 3 NOPȚI cu DEMIPENSIUNE și ACCES la zona SPA (cu excepția masajului = cost suplimentar)!

Escapadă de primăvară la ALTUS*** Hotel & SPA 07 – 25 iulie 2024
(camere FĂRĂ BALCON!)
Pachet 2 PERSOANE (cu DEMIPENSIUNE și SPA) 1.980 RON/ cameră/ 3 nopți

Pachetul este conceput pentru 2 (două) persoane și include:
– 3 nopti de CAZARE cu MIC DEJUN inclus (în cameră dublă = 2 locuri, FĂRĂ BALCON = etaj II/ mansardă, cu climatizare)
– supliment DEMIPENSIUNE (1 masă principală = PRÂNZ sau CINĂ în valoare totală de 120,00 RON/ cameră pt. 2 pers./ zi x 3 zile, sub formă de card valoric – fisă cont, sumă consumabilă „a la carte”, la alegere din lista de meniu)
– ACCES la zona SPA (piscină interioară cu apă dulce, bazin de relaxare cu apă sărată, jacuzzi, saune = umedă + uscată)
– camere cu A.C./ climatizare (când se impune!), frigider, telefon, uscator de păr, cablu TV-LED, acces Wi-Fi, loc de parcare, TVA, taxe.

*oferta se aplică FUNCȚIE DE DISPONIBILITATEA LOCURILOR ALOCATE, la CAMERE FĂRĂ BALCON și NU se cumulează cu alte reduceri/ promoții, în perioada 07 – 25.07.2024 (3 nopți EXCEPTÂND weekendurile – nopțile de vineri și sâmbătă – și sărbători/ evenimente!)

Ce aveți de văzut, cum vă petreceți timpul liber?

– obiective/ atracții locale: Salina Praid, drumeții la Canionul de Sare și la ruinele Cetății Rapsonné, baie și plajă la ștrandurile în aer liber (cu apă sărată și mixt), vizite la Căsuța Răsturnată, Casa Fluturilor Tropicali, Magic Selfie House, sesiuni de Mini-golf, ședințe de masaj (cu programare) la SPA-ul hotelului
– excursii în regiune: Sovata (Lacul Ursu și multe alte lacuri sărate, Lacul Tineretului, Muntele de Sare, Turnul Belvedere), Corund (ceramică-artizanat, ateliere experimentale, Muzeul de aragonit, Dealul Melcului, Tinovul Fântâna Brazilor), Pasul Bucin (izvorul Târnavei Mici și popas turistic), Lupeni (Statuia Inima lui Iisus de pe Dealul Gordon), Băile Seiche (Parcul tematic Mini-Transylvania, Insect-Park, Galeria Porților Secuiești, Muzeul apelor minerale), Lacul Bezid și Muzeul pălăriilor de paie din Crișeni, Câmpu Cetății (păstrăvărie și han pescăresc)

Ce ai de făcut? Relaxează-te, învie romantismul dintre tine și jumătatea ta, scapă de agitația și stresul cotidian!

¬

PRAID – destinație LA DISPOZIȚIA pers. cu dizabilități (GRATUIT la invaliditate GRADUL I)

Pentru cele mai multe persoane cu dizabilități este dificil să aleagă o destinație de vacanță, din cauza multitudinii de factori și necunoscute care le îngreunează decizia și le limitează posibilitățile.

Noi, ALTUS*** Hotel & SPA din PRAID, Harghita încercăm, în perioada 07 – 25.07.2024 (funcție de disponibilități și în limita locurilor alocate = MAX. 1 client/ săptămână!) să venim în întâmpinarea acestor nevoi acordând GRATUITATE la serviciile de CAZARE (cu MICUL DEJUN și ACCESUL la SPA incluse) persoanelor certificate cu handicap grav (invaliditate GRADUL I)!

Spaţiile puse la dispoziție sunt curate, sigure, igienizate, confortabile şi ne vom da interesul (în măsura posibilităților) pentru a asigura/ adapta condițiile în vederea realizării celor mai importante activităţi prevăzute în orarul zilnic, în concordanţă cu nevoile beneficiarilor.

ALTUS*** Hotel & SPA Praid pune la dispoziție o cameră amenajată și echipată pentru persoanele cu dizabilități locomotorii; asigurăm accesul persoanelor în scaun cu rotile prin intermediul rampei de acces la spațiul de cazare (parter), de asemenea facilităm accesul în restaurantul hotelului (parter) și în centrul SPA (demisol, acces prin exterior).

Și alte persoane cu dizabilități (altele decât cele locomotorii) pot beneficia de activități de recuperare/ recreative în cadrul hotelului (masaj, bazin cu apă sărată, piscină, saune, jacuzzi, în sezonul cald piscină supraterană cu zonă de plajă) sau activități sportive/ de creație în afara complexului (cum ar fi atelierele interactive din Corund și gimnastică cu instructor în Salina Praid).

Pentru deplasarea către Salina Praid (în cazul lipsei unui vehicul), majoritatea traseului beneficiază de trotuare accesibilizate, iar LA CERERE (în baza unui certificat medical care atestă calitatea beneficiarului), Salina Praid asigură activităţi de transport special pentru persoanele cu handicap locomotor.

ATENTIE!

  • Persoanele cu dizabilități trebuie să facă dovada gradului de invaliditate pt. a putea benefia de servicii GRATUITE (funcție de disponibilități și în limita locurilor alocate). NU ne asumăm disponibilități la cazare fără rezervare anticipată/ confirmată și nici prestarea unor eventualele servicii speciale, ce nu pot fi asigurate decât la cerere!
  • Gratuitatea NU se adresează/ NU se aplică însoțitorilor beneficiarilor (celor care asistă/ însoțesc persoanele cu dizabilități, cu handicap grav/ invaliditate gradul I)